Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g188g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g7.5g7.2kcal0.1g1.4g0g0g
Oliiviöljy 38g332kcal0g0g37.5g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g19g48kcal7.1g0.1g2.2g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g19g4.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g900kcal18.6g24.4g80.8g7.8g
Valittu annoskoko345g450kcal9.3g12.2g40.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna173g225kcal4.7g6.1g20.2g2g
Arvot/100g100g131kcal2.7g3.5g11.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172499