Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.2g1.2kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g3.1g8.1kcal1.2g0g0.4g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g3.1g0.8kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g150kcal3.2g4g13.6g1.2g
Valittu annoskoko58g75kcal1.6g2g6.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g38kcal0.8g1g3.4g0.3g
Arvot/100g100g131kcal2.8g3.5g11.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172499