Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g313g63kcal1.9g11.9g0.9g4.4g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g125g34kcal1.6g6g0.1g2.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g13g12kcal0.1g2.3g0g0g
Oliiviöljy 63g553kcal0g0g62.5g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g31g81kcal11.9g0.2g3.6g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g31g7.8kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1150g1500kcal31g40.8g134.2g13g
Valittu annoskoko575g750kcal15.5g20.4g67.1g6.5g
Annoskoko puolitettuna288g375kcal7.8g10.2g33.6g3.3g
Arvot/100g100g131kcal2.7g3.5g11.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172499