Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g438g89kcal2.6g16.6g1.3g6.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g175g47kcal2.3g8.4g0.2g3g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g18g17kcal0.2g3.2g0g0g
Oliiviöljy 88g774kcal0g0g87.5g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g44g113kcal16.6g0.3g5g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g44g11kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g2101kcal43.4g57g188g18.2g
Valittu annoskoko805g1050kcal21.7g28.5g94g9.1g
Annoskoko puolitettuna403g525kcal10.9g14.3g47g4.6g
Arvot/100g100g131kcal2.7g3.5g11.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172499