Valkosipulikermaperunat Special Al Meira

Kuori n.4 kg perunoita, kuorittuna n.2,5kg.

kolme isoa valkosipulin kynttä.

Raasta pala juustoa.

ota iso uunivuoka ja voitele öljyllä (n.10g), siivuta perunat n.0,5cm paksuisiksi ja laita n.800g kerroksissa vuokaan.

Jokaisen kerroksen päälle yksi valkosipulin kynsi pieneksi murskattuna, suolaa, mustapippuria, perunamaustetta ja aromimaustetta.

Kun kaikki perunat on siivutettu ja vuoassa, laita juustoraaste tasaisesti perunoiden päälle ja kaada pari purkkia kevytruokakermaa tasaisesti perunoiden päälle.

Laita uuniin reiluksi tunniksi 200C.

Nauti hyvän lihan tms. kera!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 793g604kcal14.9g123g1.6g7.9g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Polar-juusto 15%38g97kcal11.6g0g5.6g0g
Flora kevyt ruoka 7%156g133kcal1.6g7g10.9g0g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3.1g7.2kcal0.3g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g1694kcal57.6g264.2g36.4g16g
Valittu annoskoko1000g847kcal28.8g132.1g18.2g8g
Annoskoko puolitettuna500g424kcal14.4g66.1g9.1g4g
Arvot/100g100g85kcal2.9g13.2g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172536