Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)5167g5942kcal304.9g723.4g211.9g160.2g
Vesi1824g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)122g33kcal1.6g5.8g0.2g2.1g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g2128g2872kcal468.1g0g106.4g0g
Kerma, ruoka 15% Flora304g456kcal4.9g10.6g45.6g0g
Sinappi 122g160kcal5.3g17.1g7.3g2.1g
Oliiviöljy 91g806kcal0g0g91.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 243g752kcal8.5g7.5g75.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22044kcal1586.6g1528.8g1076g331.2g
Valittu annoskoko10000g11022kcal793.3g764.4g538g165.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5511kcal396.7g382.2g269g82.8g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.6g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172860