Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)1700g1955kcal100.3g238g69.7g52.7g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g700g945kcal154g0g35g0g
Kerma, ruoka 15% Flora100g150kcal1.6g3.5g15g0g
Sinappi 40g53kcal1.8g5.6g2.4g0.7g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 80g248kcal2.8g2.5g24.8g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6580g7252kcal522g503g354g109g
Valittu annoskoko3290g3626kcal261g251.5g177g54.5g
Annoskoko puolitettuna1645g1813kcal130.5g125.8g88.5g27.3g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.6g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172860