Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)3400g3910kcal200.6g476g139.4g105.4g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g1400g1890kcal308g0g70g0g
Kerma, ruoka 15% Flora200g300kcal3.2g7g30g0g
Sinappi 80g105kcal3.5g11.3g4.8g1.4g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 160g495kcal5.6g5g49.6g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13160g14505kcal1043.8g1006.2g708g218g
Valittu annoskoko6580g7252kcal521.9g503.1g354g109g
Annoskoko puolitettuna3290g3626kcal261g251.6g177g54.5g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.6g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172860