Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)425g489kcal25.1g59.5g17.4g13.2g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g175g236kcal38.5g0g8.8g0g
Kerma, ruoka 15% Flora25g38kcal0.4g0.9g3.7g0g
Sinappi 10g13kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 20g62kcal0.7g0.6g6.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1645g1813kcal130.4g125.8g88.4g27.4g
Valittu annoskoko823g907kcal65.2g62.9g44.2g13.7g
Annoskoko puolitettuna411g453kcal32.6g31.5g22.1g6.9g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.6g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172860