Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)4250g4888kcal250.7g595g174.2g131.7g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g1750g2363kcal385g0g87.5g0g
Kerma, ruoka 15% Flora250g375kcal4g8.7g37.5g0g
Sinappi 100g131kcal4.4g14.1g6g1.7g
Oliiviöljy 75g663kcal0g0g75g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 200g619kcal7g6.2g62g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16450g18131kcal1304.8g1257.6g884.8g272.2g
Valittu annoskoko8225g9066kcal652.4g628.8g442.4g136.1g
Annoskoko puolitettuna4113g4533kcal326.2g314.4g221.2g68.1g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.6g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172860