Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)5100g5865kcal300.9g714g209.1g158.1g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g2100g2835kcal462g0g105g0g
Kerma, ruoka 15% Flora300g450kcal4.8g10.5g45g0g
Sinappi 120g158kcal5.3g16.9g7.2g2g
Oliiviöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 240g743kcal8.4g7.4g74.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19740g21757kcal1566g1509.2g1061.8g326.6g
Valittu annoskoko9870g10879kcal783g754.6g530.9g163.3g
Annoskoko puolitettuna4935g5439kcal391.5g377.3g265.5g81.7g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.6g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172860