Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi30g37kcal0.9g10.1g0.2g0g
Sokeri 17g69kcal0g17.1g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Margariini 80% keskiarvo10g71kcal0g0g8g0g
Perunajauhot,rainbow20g65kcal0g16.3g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 6.5g22kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g579kcal7.2g97g19.8g1g
Valittu annoskoko101g290kcal3.6g48.5g9.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna50g145kcal1.8g24.3g5g0.3g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901