Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi322g399kcal9.6g107.4g1.9g0g
Sokeri 182g740kcal0g182.1g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g166g236kcal20.8g0.5g17.1g0g
Margariini 80% keskiarvo107g761kcal0.3g0.2g85.8g0g
Perunajauhot,rainbow214g695kcal0.2g173.7g0.2g3g
Vehnäjauho puolikarkea 70g239kcal7.1g48.8g0.8g2.4g
Leivinjauhe 11g19kcal0.6g4.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2144g6176kcal77.2g1033.6g211.6g11g
Valittu annoskoko1072g3088kcal38.6g516.8g105.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna536g1544kcal19.3g258.4g52.9g2.8g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901