Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi362g449kcal10.9g120.8g2.2g0g
Sokeri 205g832kcal0g204.8g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g187g265kcal23.4g0.6g19.3g0g
Margariini 80% keskiarvo121g856kcal0.4g0.2g96.5g0g
Perunajauhot,rainbow241g782kcal0.2g195.4g0.2g3.4g
Vehnäjauho puolikarkea 78g269kcal8g54.9g0.9g2.7g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2412g6948kcal87g1162.6g238.2g12.4g
Valittu annoskoko1206g3474kcal43.5g581.3g119.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna603g1737kcal21.8g290.7g59.6g3.1g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901