Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi40g50kcal1.2g13.4g0.2g0g
Sokeri 23g93kcal0g22.8g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Margariini 80% keskiarvo13g95kcal0g0g10.7g0g
Perunajauhot,rainbow27g87kcal0g21.7g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 8.7g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Leivinjauhe 1.3g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g772kcal9.6g129.2g26.2g1.4g
Valittu annoskoko134g386kcal4.8g64.6g13.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna67g193kcal2.4g32.3g6.6g0.4g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901