Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi402g499kcal12.1g134.3g2.4g0g
Sokeri 228g925kcal0g227.6g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g208g295kcal26g0.6g21.4g0g
Margariini 80% keskiarvo134g951kcal0.4g0.3g107.2g0g
Perunajauhot,rainbow268g868kcal0.3g217.1g0.3g3.8g
Vehnäjauho puolikarkea 87g299kcal8.9g61g1g3g
Leivinjauhe 13g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2680g7720kcal96.8g1292g264.6g13.8g
Valittu annoskoko1340g3860kcal48.4g646g132.3g6.9g
Annoskoko puolitettuna670g1930kcal24.2g323g66.2g3.5g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901