Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi482g598kcal14.5g161.1g2.9g0g
Sokeri 273g1110kcal0g273.1g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g249g354kcal31.2g0.7g25.7g0g
Margariini 80% keskiarvo161g1142kcal0.5g0.3g128.6g0g
Perunajauhot,rainbow322g1042kcal0.3g260.5g0.3g4.5g
Vehnäjauho puolikarkea 105g359kcal10.7g73.2g1.3g3.7g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3216g9264kcal116g1550g317.6g16.6g
Valittu annoskoko1608g4632kcal58g775g158.8g8.3g
Annoskoko puolitettuna804g2316kcal29g387.5g79.4g4.2g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901