Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi50g62kcal1.5g16.8g0.3g0g
Sokeri 29g116kcal0g28.4g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g26g37kcal3.2g0.1g2.7g0g
Margariini 80% keskiarvo17g119kcal0.1g0g13.4g0g
Perunajauhot,rainbow34g109kcal0g27.1g0g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g965kcal12g161.2g33g1.8g
Valittu annoskoko168g483kcal6g80.6g16.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna84g241kcal3g40.3g8.3g0.5g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.1g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901