Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi600g744kcal18g200.4g3.6g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g310g440kcal38.8g0.9g31.9g0g
Margariini 80% keskiarvo200g1420kcal0.6g0.4g160g0g
Perunajauhot,rainbow400g1296kcal0.4g324g0.4g5.6g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g11523kcal144g1928g395g20.6g
Valittu annoskoko2000g5762kcal72g964g197.5g10.3g
Annoskoko puolitettuna1000g2881kcal36g482g98.8g5.2g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901