Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi60g75kcal1.8g20.1g0.4g0g
Sokeri 34g139kcal0g34.1g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Margariini 80% keskiarvo20g143kcal0.1g0g16.1g0g
Perunajauhot,rainbow40g130kcal0g32.6g0g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g1158kcal14.4g193.6g39.8g2.2g
Valittu annoskoko201g579kcal7.2g96.8g19.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna101g290kcal3.6g48.4g10g0.6g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.1g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901