Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi70g87kcal2.1g23.5g0.4g0g
Sokeri 40g162kcal0g39.8g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Margariini 80% keskiarvo24g167kcal0.1g0g18.8g0g
Perunajauhot,rainbow47g152kcal0g38g0g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Leivinjauhe 2.3g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g1351kcal16.8g226g46.2g2.4g
Valittu annoskoko234g676kcal8.4g113g23.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna117g338kcal4.2g56.5g11.6g0.6g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901