Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi75g93kcal2.3g25g0.5g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g39g55kcal4.8g0.1g4g0g
Margariini 80% keskiarvo25g178kcal0.1g0.1g20g0g
Perunajauhot,rainbow50g162kcal0.1g40.5g0.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g1440kcal18.2g241g49.6g2.6g
Valittu annoskoko250g720kcal9.1g120.5g24.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna125g360kcal4.6g60.3g12.4g0.7g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901