Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi80g100kcal2.4g26.9g0.5g0g
Sokeri 46g185kcal0g45.5g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g42g59kcal5.2g0.1g4.3g0g
Margariini 80% keskiarvo27g190kcal0.1g0.1g21.4g0g
Perunajauhot,rainbow54g174kcal0.1g43.4g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 17g60kcal1.8g12.2g0.2g0.6g
Leivinjauhe 2.7g4.7kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g1544kcal19.4g258.4g53g2.8g
Valittu annoskoko268g772kcal9.7g129.2g26.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna134g386kcal4.9g64.6g13.3g0.7g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901