Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi804g997kcal24.1g268.5g4.8g0g
Sokeri 456g1849kcal0g455.1g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g415g590kcal51.9g1.2g42.8g0g
Margariini 80% keskiarvo268g1903kcal0.8g0.5g214.4g0g
Perunajauhot,rainbow536g1737kcal0.5g434.2g0.5g7.5g
Vehnäjauho puolikarkea 174g598kcal17.8g121.9g2.1g6.1g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5360g15441kcal193g2583g529.2g27.4g
Valittu annoskoko2680g7720kcal96.5g1291.5g264.6g13.7g
Annoskoko puolitettuna1340g3860kcal48.3g645.8g132.3g6.9g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901