Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi91g112kcal2.7g30.2g0.5g0g
Sokeri 51g208kcal0g51.2g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g47g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Margariini 80% keskiarvo30g214kcal0.1g0.1g24.1g0g
Perunajauhot,rainbow60g195kcal0.1g48.8g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.7g0.2g0.7g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g1737kcal21.8g290.4g59.4g3g
Valittu annoskoko302g869kcal10.9g145.2g29.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna151g434kcal5.5g72.6g14.9g0.8g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.1g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901