Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi10g13kcal0.3g3.4g0.1g0g
Sokeri 5.7g23kcal0g5.7g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Margariini 80% keskiarvo3.4g24kcal0g0g2.7g0g
Perunajauhot,rainbow6.7g22kcal0g5.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g193kcal2.2g32.2g6.6g0.4g
Valittu annoskoko34g97kcal1.1g16.1g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g48kcal0.6g8.1g1.7g0.1g
Arvot/100g100g288kcal3.3g47.9g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901