Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi101g125kcal3g33.6g0.6g0g
Sokeri 57g231kcal0g56.9g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Margariini 80% keskiarvo34g238kcal0.1g0.1g26.8g0g
Perunajauhot,rainbow67g217kcal0.1g54.3g0.1g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.2g0.3g0.8g
Leivinjauhe 3.4g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g1930kcal24.2g323.2g66.2g3.4g
Valittu annoskoko335g965kcal12.1g161.6g33.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna168g483kcal6.1g80.8g16.6g0.9g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901