Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi1200g1488kcal36g400.8g7.2g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g620g880kcal77.5g1.9g63.9g0g
Margariini 80% keskiarvo400g2840kcal1.2g0.8g320g0g
Perunajauhot,rainbow800g2592kcal0.8g648g0.8g11.2g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g23046kcal288.2g3855.8g790g41g
Valittu annoskoko4000g11523kcal144.1g1927.9g395g20.5g
Annoskoko puolitettuna2000g5762kcal72.1g964g197.5g10.3g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901