Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi121g150kcal3.6g40.3g0.7g0g
Sokeri 68g277kcal0g68.3g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Margariini 80% keskiarvo40g285kcal0.1g0.1g32.2g0g
Perunajauhot,rainbow80g261kcal0.1g65.1g0.1g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.3g0.3g0.9g
Leivinjauhe 4g7.1kcal0.2g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana804g2316kcal29g387.6g79.4g4g
Valittu annoskoko402g1158kcal14.5g193.8g39.7g2g
Annoskoko puolitettuna201g579kcal7.3g96.9g19.9g1g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901