Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi141g175kcal4.2g47g0.8g0g
Sokeri 80g324kcal0g79.7g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g73g103kcal9.1g0.2g7.5g0g
Margariini 80% keskiarvo47g333kcal0.1g0.1g37.5g0g
Perunajauhot,rainbow94g304kcal0.1g76g0.1g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Leivinjauhe 4.7g8.2kcal0.2g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana938g2702kcal33.6g452.2g92.6g4.8g
Valittu annoskoko469g1351kcal16.8g226.1g46.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna235g676kcal8.4g113.1g23.2g1.2g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901