Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi150g186kcal4.5g50.1g0.9g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g78g110kcal9.7g0.2g8g0g
Margariini 80% keskiarvo50g355kcal0.2g0.1g40g0g
Perunajauhot,rainbow100g324kcal0.1g81g0.1g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g2881kcal36.2g482g98.8g5g
Valittu annoskoko500g1440kcal18.1g241g49.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna250g720kcal9.1g120.5g24.7g1.3g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901