Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi161g199kcal4.8g53.7g1g0g
Sokeri 91g370kcal0g91g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g83g118kcal10.4g0.2g8.6g0g
Margariini 80% keskiarvo54g381kcal0.2g0.1g42.9g0g
Perunajauhot,rainbow107g347kcal0.1g86.8g0.1g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.4g0.4g1.2g
Leivinjauhe 5.4g9kcal0.3g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1072g3088kcal38.8g516.4g106g5.4g
Valittu annoskoko536g1544kcal19.4g258.2g53g2.7g
Annoskoko puolitettuna268g772kcal9.7g129.1g26.5g1.4g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901