Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi181g224kcal5.4g60.4g1.1g0g
Sokeri 103g416kcal0g102.4g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g94g133kcal11.7g0.3g9.6g0g
Margariini 80% keskiarvo60g428kcal0.2g0.1g48.2g0g
Perunajauhot,rainbow121g391kcal0.1g97.7g0.1g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 39g135kcal4g27.4g0.5g1.4g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1206g3474kcal43.4g581.2g119g6.2g
Valittu annoskoko603g1737kcal21.7g290.6g59.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna302g869kcal10.9g145.3g29.8g1.6g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901