Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi20g25kcal0.6g6.7g0.1g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.4g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Margariini 80% keskiarvo6.7g48kcal0g0g5.4g0g
Perunajauhot,rainbow13g43kcal0g10.9g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g386kcal4.6g64.6g13.4g0.8g
Valittu annoskoko67g193kcal2.3g32.3g6.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g97kcal1.2g16.2g3.4g0.2g
Arvot/100g100g288kcal3.4g48.1g10g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901