Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi201g249kcal6g67.1g1.2g0g
Sokeri 114g462kcal0g113.8g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g104g148kcal13g0.3g10.7g0g
Margariini 80% keskiarvo67g476kcal0.2g0.1g53.6g0g
Perunajauhot,rainbow134g434kcal0.1g108.5g0.1g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 44g149kcal4.4g30.5g0.5g1.5g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g3860kcal48g645.6g132.2g6.8g
Valittu annoskoko670g1930kcal24g322.8g66.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna335g965kcal12g161.4g33.1g1.7g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901