Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi241g299kcal7.2g80.6g1.4g0g
Sokeri 137g555kcal0g136.5g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g125g177kcal15.6g0.4g12.8g0g
Margariini 80% keskiarvo80g571kcal0.2g0.2g64.3g0g
Perunajauhot,rainbow161g521kcal0.2g130.2g0.2g2.3g
Vehnäjauho puolikarkea 52g179kcal5.3g36.6g0.6g1.8g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1608g4632kcal57.8g775g158.6g8.2g
Valittu annoskoko804g2316kcal28.9g387.5g79.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna402g1158kcal14.5g193.8g39.7g2.1g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901