Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi281g349kcal8.4g94g1.7g0g
Sokeri 160g647kcal0g159.3g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g145g207kcal18.2g0.4g15g0g
Margariini 80% keskiarvo94g666kcal0.3g0.2g75g0g
Perunajauhot,rainbow188g608kcal0.2g152g0.2g2.6g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.7g0.7g2.1g
Leivinjauhe 9g17kcal0.5g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1876g5404kcal67.6g904.2g185.2g9.4g
Valittu annoskoko938g2702kcal33.8g452.1g92.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna469g1351kcal16.9g226.1g46.3g2.4g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901