Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 300g571kcal51.8g16.7g32.8g1.7g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi150g15kcal2.3g2.3g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)150g240kcal12g6g19.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g278g97kcal2.8g18.9g1.4g3.9g
Becel juokseva, annos 10g11g74kcal0g0g8.3g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g300g990kcal36g195g5.7g27g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2382g3975kcal209.8g477.8g135.4g65.2g
Valittu annoskoko1191g1987kcal104.9g238.9g67.7g32.6g
Annoskoko puolitettuna596g994kcal52.5g119.5g33.9g16.3g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173007