Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 500g952kcal86.3g27.8g54.7g2.8g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi250g25kcal3.8g3.8g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)250g400kcal20g10g32.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g463g162kcal4.6g31.5g2.3g6.5g
Becel juokseva, annos 10g19g124kcal0g0g13.9g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g500g1650kcal60g325g9.5g45g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3970g6625kcal349.4g796.2g225.8g108.6g
Valittu annoskoko1985g3312kcal174.7g398.1g112.9g54.3g
Annoskoko puolitettuna993g1656kcal87.4g199.1g56.5g27.2g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173007