Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 600g1142kcal103.6g33.4g65.6g3.3g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi300g30kcal4.5g4.5g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)300g480kcal24g12g39g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g555g194kcal5.6g37.7g2.8g7.8g
Becel juokseva, annos 10g23g149kcal0g0g16.6g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g600g1980kcal72g390g11.4g54g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4764g7950kcal419.4g955.2g270.8g130.2g
Valittu annoskoko2382g3975kcal209.7g477.6g135.4g65.1g
Annoskoko puolitettuna1191g1987kcal104.9g238.8g67.7g32.6g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173007