Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 800g1523kcal138.1g44.5g87.5g4.4g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi400g40kcal6g6g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)400g640kcal32g16g52g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g740g259kcal7.4g50.3g3.7g10.4g
Becel juokseva, annos 10g30g198kcal0g0g22.2g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g800g2640kcal96g520g15.2g72g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6352g10599kcal559g1273.6g361.2g173.6g
Valittu annoskoko3176g5300kcal279.5g636.8g180.6g86.8g
Annoskoko puolitettuna1588g2650kcal139.8g318.4g90.3g43.4g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173007