Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 900g1713kcal155.3g50g98.5g5g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi450g45kcal6.8g6.8g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)450g720kcal36g18g58.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g833g291kcal8.3g56.6g4.2g11.7g
Becel juokseva, annos 10g34g223kcal0g0g25g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g900g2970kcal108g585g17.1g81g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7146g11924kcal628.8g1432.8g406.6g195.4g
Valittu annoskoko3573g5962kcal314.4g716.4g203.3g97.7g
Annoskoko puolitettuna1787g2981kcal157.2g358.2g101.7g48.9g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173007