Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 100g190kcal17.3g5.6g10.9g0.6g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi50g5kcal0.8g0.8g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)50g80kcal4g2g6.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g93g32kcal0.9g6.3g0.5g1.3g
Becel juokseva, annos 10g3.7g25kcal0g0g2.8g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g100g330kcal12g65g1.9g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana794g1325kcal70g159.4g45.2g21.8g
Valittu annoskoko397g662kcal35g79.7g22.6g10.9g
Annoskoko puolitettuna199g331kcal17.5g39.9g11.3g5.5g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173007