Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 1000g1903kcal172.6g55.6g109.4g5.5g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi500g50kcal7.5g7.5g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)500g800kcal40g20g65g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g925g324kcal9.3g62.9g4.6g13g
Becel juokseva, annos 10g38g248kcal0g0g27.7g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g1000g3300kcal120g650g19g90g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7940g13249kcal698.8g1592g451.4g217g
Valittu annoskoko3970g6625kcal349.4g796g225.7g108.5g
Annoskoko puolitettuna1985g3312kcal174.7g398g112.9g54.3g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173007