Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 200g381kcal34.5g11.1g21.9g1.1g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi100g10kcal1.5g1.5g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)100g160kcal8g4g13g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g185g65kcal1.9g12.6g0.9g2.6g
Becel juokseva, annos 10g7.5g50kcal0g0g5.5g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g200g660kcal24g130g3.8g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1588g2650kcal139.8g318.4g90.2g43.4g
Valittu annoskoko794g1325kcal69.9g159.2g45.1g21.7g
Annoskoko puolitettuna397g663kcal35g79.6g22.6g10.9g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173007