Noppapaistos

Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Onni99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 373g284kcal7g57.8g0.7g3.7g
Sipuli (kuorittu)95g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,5290g364kcal60.8g0g13g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 67g152kcal10.7g0.3g12.1g0g
Kasvisliemikuutio 7.5g23kcal0.7g1g1.8g0.1g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)200g170kcal7g12g10g0g
Sinappi 20g26kcal0.9g2.8g1.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2104g2088kcal176.6g157g78g11.4g
Valittu annoskoko1052g1044kcal88.3g78.5g39g5.7g
Annoskoko puolitettuna526g522kcal44.2g39.3g19.5g2.9g
Arvot/100g100g99kcal8.4g7.5g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173882