Noppapaistos

Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Onni99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 559g426kcal10.5g86.6g1.1g5.6g
Sipuli (kuorittu)143g39kcal1.9g6.8g0.3g2.4g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,5435g546kcal91.2g0g19.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 101g228kcal16.1g0.5g18.1g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1.1g1.5g2.6g0.2g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)300g255kcal10.5g18g15g0g
Sinappi 30g39kcal1.3g4.2g1.8g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3156g3132kcal265.2g235.2g117g17.4g
Valittu annoskoko1578g1566kcal132.6g117.6g58.5g8.7g
Annoskoko puolitettuna789g783kcal66.3g58.8g29.3g4.4g
Arvot/100g100g99kcal8.4g7.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173882