Noppapaistos

Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Onni99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 932g709kcal17.5g144.4g1.9g9.3g
Sipuli (kuorittu)238g64kcal3.1g11.4g0.5g4g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,5724g910kcal152.1g0g32.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 168g379kcal26.8g0.8g30.2g0g
Kasvisliemikuutio 19g57kcal1.8g2.5g4.4g0.3g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)500g425kcal17.5g30g25g0g
Sinappi 50g66kcal2.2g7.1g3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5260g5220kcal442g392.4g195.2g29g
Valittu annoskoko2630g2610kcal221g196.2g97.6g14.5g
Annoskoko puolitettuna1315g1305kcal110.5g98.1g48.8g7.3g
Arvot/100g100g99kcal8.4g7.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173882