Noppapaistos

Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Onni99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1490g1134kcal28g230.9g3g14.9g
Sipuli (kuorittu)380g103kcal4.9g18.2g0.8g6.5g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,51158g1454kcal243.2g0g52.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 268g606kcal42.9g1.3g48.2g0g
Kasvisliemikuutio 30g91kcal2.9g4.1g7.1g0.5g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)800g680kcal28g48g40g0g
Sinappi 80g105kcal3.5g11.3g4.8g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8412g8348kcal706.8g627.6g312g46.6g
Valittu annoskoko4206g4174kcal353.4g313.8g156g23.3g
Annoskoko puolitettuna2103g2087kcal176.7g156.9g78g11.7g
Arvot/100g100g99kcal8.4g7.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173882