Noppapaistos

Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Onni99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1677g1277kcal31.5g259.9g3.4g16.8g
Sipuli (kuorittu)428g116kcal5.6g20.5g0.9g7.3g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,51303g1637kcal273.7g0g58.7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 302g682kcal48.3g1.5g54.3g0g
Kasvisliemikuutio 34g103kcal3.2g4.6g7.9g0.5g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)900g765kcal31.5g54g45g0g
Sinappi 90g118kcal3.9g12.7g5.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9468g9396kcal795.4g706.4g351.2g52.2g
Valittu annoskoko4734g4698kcal397.7g353.2g175.6g26.1g
Annoskoko puolitettuna2367g2349kcal198.9g176.6g87.8g13.1g
Arvot/100g100g99kcal8.4g7.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173882